Skip to content

Tech: Wordpress

Radea

By Andy

Radea jobbar med luft. Något som du kanske inte funderar så mycket över, men som faktiskt påverkar dig minst lika mycket som maten du stoppar i dig och motionen du får. Vi på Radea ser till att inomhusluften är ren och hälsosam för dig och din familj.

KF

By Andy

Kooperativa Förbundet, KF, är ett förbund i form av en ekonomisk förening med konsumentägda företag och föreningar som uppdragsgivare. Medlemmarna i KF består av 28 konsumentföreningar.  KF är Sveriges enskilt största kooperativa förbund räknat till antal medlemmar. Bara genom de 27 konsumentföreningarna samlas 3,9 miljoner konsumenter.

WEI

By Andy

WEI är en av Sveriges ledande fotograf- och illustrationsbyråer – kvinnlig ägd och grundad 1994. Baserad i Stockholm – verksam globalt. Drivs av en passion för kultur och en nyfikenhet för nya och innovativa sätt att arbeta.

Tempo Dokumentärfestival 

By Andy

Tempo Dokumentärfestival är Sveriges största festival för dokumentära uttryck. Sedan grundandet 1998 presenteras dokumentärer från hela världen som annars inte skulle nå en svensk publik och Tempo utgör ett unikt forum för att samlat presentera dokumentära verk över genregränser – film, radio, foto, transmedia och mer experimentella uttrycksformer.

GS1

By Andy

GS1 Sweden är den svenska delen av det globala GS1-nätverket, en ideell organisation som fokuserar på standardisering inom affärskommunikation. Deras arbete är centralt för att underlätta effektiv informationsutbyte mellan företag, organisationer och myndigheter.